2 nieuwe verbouw & interieur opdrachten

Bokkers van der Veen heeft 2 nieuwe opdrachten verkregen voor de verbouwing van leegstaande panden in Rotterdam en Schiedam.

Het gaat om de verbouwing van een voormalige autoshowroom in Schiedam op de hoek van de Bettoweg en de Overschieseweg van ca. 700m2. De ruimte wordt ingedeeld volgens de ontwerpprincipes die Bokkers van der Veen in samenwerking met Reclassering Nederland heeft geformuleerd: een veilige, overzichtelijk, transparante en robuuste werkplek voor clienten en medewerkers.

Ook een aantal ruimten in de voormalige Technische School op de Hillevliet 90 in Rotterdam wordt volgens dezelfde principes ingedeeld en verbouwd.
Voor meer informatie over duurzaam hergebruik van bestaande panden kunt u contact opnemen met Tom Bokkers.

Laatste nieuws

Woning Ijburg Morgen Thuis

De Morgen Thuis woning op Ijburg is geplaatst door MBS Cascobouw in opdracht van Morgen Thuis. Binnen 2 dagen is het casco gemonteerd. Nu nog de laatste loodjes in de afbouw door Mensink Bouwbedrijf. Lees verder ›

Woning J&E opgeleverd

Het moderne grachtenpand J&E in Delft is opgeleverd. De aannemer en opdrachtgever zijn nog bezig met de laatste afwerkingen. Het is een erg mooie woning geworden en met een stoere gevel en een… Lees verder ›