2 nieuwe verbouw & interieur opdrachten

Bokkers van der Veen heeft 2 nieuwe opdrachten verkregen voor de verbouwing van leegstaande panden in Rotterdam en Schiedam.

Het gaat om de verbouwing van een voormalige autoshowroom in Schiedam op de hoek van de Bettoweg en de Overschieseweg van ca. 700m2. De ruimte wordt ingedeeld volgens de ontwerpprincipes die Bokkers van der Veen in samenwerking met Reclassering Nederland heeft geformuleerd: een veilige, overzichtelijk, transparante en robuuste werkplek voor clienten en medewerkers.

Ook een aantal ruimten in de voormalige Technische School op de Hillevliet 90 in Rotterdam wordt volgens dezelfde principes ingedeeld en verbouwd.
Voor meer informatie over duurzaam hergebruik van bestaande panden kunt u contact opnemen met Tom Bokkers.

Laatste nieuws

Feestelijke handeling Het Carré

Tijdens een feestelijke bijeenkomst op het Enka terrein is door de kopers van Het Carré een kimsteen gesteld. Dit bleek nog behoorlijk vakwerk te zijn. Hiermee werd gezamenlijk stilgestaan bij de … Lees verder ›

Hoogste punt woningen Mullerpier

Het hoogste punt is bereikt van de woningen Create @ Mullerpier. Dit is gevierd met een feestelijke borrel. De 5e bouwlaag van de prachtige terrasloftwoning K5 is geplaatst met een prachtig terras… Lees verder ›