Nieuwe website live

Met trots lanceren we vandaag een nieuwe website, tonen we ons nieuwe logo en maken we ons nieuwe adres bekend.

Bokkers van der Veen wil de mannen van Concept M bedanken voor het maken van onze nieuwe website. We zijn blij met de goede communicatie en de snelle opbouw en heel tevreden met het eindresultaat.

Gebruikers kunnen nu eenvoudig projecten inzien waar zij in geïnteresseerd zijn door het gebruik van filters. Op de pagina 'Actueel' kun je zien waar we mee bezig zijn en hoe het staat met de verschillende projecten. Op onze facebookapagina en twitter geven we je graag een inkijkje in de gang van zaken op het bureau en op de bouw.

Ons nieuwe kantoor bevindt zich aan de Westzeedijk en is gemakkelijk bereikbaar is per metro, tram en watertaxi. Dit iconische pand, voorheen het kantoor van de reclassering, wordt gerenoveerd tot woon-en werkruimte. Op de begane grond wordt een gemeenschappelijk café gerealiseerd waar we graag een keer een kopje koffie met je drinken!

Laatste nieuws

Feestelijke handeling Het Carré

Tijdens een feestelijke bijeenkomst op het Enka terrein is door de kopers van Het Carré een kimsteen gesteld. Dit bleek nog behoorlijk vakwerk te zijn. Hiermee werd gezamenlijk stilgestaan bij de … Lees verder ›

Hoogste punt woningen Mullerpier

Het hoogste punt is bereikt van de woningen Create @ Mullerpier. Dit is gevierd met een feestelijke borrel. De 5e bouwlaag van de prachtige terrasloftwoning K5 is geplaatst met een prachtig terras… Lees verder ›