Interieur Concept M

Locatie: Utrecht
Oppervlakte: 75 m2
Opdrachtgever: conceptM

Voor mediabedrijf Concept M heeft Bokkers van der Veen het interieur voor het nieuwe kantoor aan de Oudegracht in Utrecht ontworpen.

Opvallende elementen waar we rekening mee willen houden zijn de klassieke façade, dat het 1 grote ruimte is en het balkenplafond. Concept M is creatief, jeugdig, fris, energie, vernieuwend, gedurfd, maar wel serieus. Deze elementen moeten gecombineerd worden in het interieur. Uitgangspunt voor het interieur wordt de 3-deling: inspire – work - play

Deze 3-deling wordt gemaakt zonder het aanbrengen van tussenwanden, om de ruimte niet te doorbreken. De voorzijde van de ruimte wordt een zithoek. Uitnodigende uitstraling naar de straat & overleg plek. “Stimulate creativity & enjoy life”: koffie drinken, tijdschriften lezen en informele ontmoetingen. Het middendeel is het busineesdeel: een zwarte achterwand, accent op het olijfgroene balkenplafond en 1 grote tafel waar gezamenlijk aan gewerkt wordt. “Together strong & horizontal organisation”: samen werken, zichtbaar zijn vanaf de straat en een nette werkruimte hebben. Achterin de ruimte bevindt zich een afsluitbare ruimte. Dit wordt de vergaderruimte. Kleurrijk en fris.

Het pand heeft nu een heldere zonering in 3 delen voor verschillende bedrijfsdoeleinden, zonder de ruimte te doorbreken.

Andere projecten