Villa Z

Opdrachtgever: Maastricht LAB I.s.m. gemeente Maastricht
Locatie: Maastricht Ambyerveld
Programma: Vrijstaande woning
Oppervlakte: 100 m2

Villa Z is een duurzame designwoning. De woonruimten zijn vrij georganiseerd rondom een centrale kern met een fraaie trap. De woonruimten zijn georiënteerd op de tuin met een grote vide voor een goede relatie tussen binnen en buiten. Keuzevrijheid en flexibiliteit voor de klant staan centraal. De woning is bedacht voor de kavels aan de ‘Slinger’, maar voldoet ook aan het beeldkwaliteitsplan van de ‘Dwarsstraten’. De woning heeft een plattegrond van 10x10m met een nokhoogte van 11m en is uitbreidbaar in de breedte en diepte.

Villa Z is een flexibele designwoning en aanpasbaar aan wensen van de opdrachtgever. Door een slim ontwerp voor kern, schacht en constructie zijn er veel mogelijkheden voor de individuele koper. Keuzes zijn gebaseerd op het volgende stappenplan:

  1. Woninggrootte: Woninggroote is afhankelijk van budget en kavelkeuze.
  2. Garage: Ondergronds, halfverdiept of garage naast de deur.
  3. Positie kern: Koken aan de tuin, of aan de straat. Ruime entree, of grote woonkamer.
  4. Aantal slaap- en badkamers: Afhankelijk van samenstelling van het huishouden en woonvoorkeur.
  5. Ontwerp gevel: Afhankelijk van persoonlijke voorkeuren en relatie met tuin en binnen-buiten; in samenwerking met architect.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van dit flexibele concept voor uw droomhuis?
Je bent altijd welkom voor koffie en een vrijblijvend gesprek op de Westzeedijk 399 of stuur ons een e-mail naar info@bokkersvanderveen.nl.

Andere projecten